1ـ در دسکتاپ ویندوز 8 بهدنبال آیکون Recycle bin بگردید و پس از مشاهده، روی آن کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید.
2ـ در پنجره تنظیمات سطل زباله، علامت چکمارک کنار عبارت Display delete confirmation dialog را فعال کنید.
3ـ با کلیک روی گزینه Apply، تغییرات را اعمال کرده و پنجرههای فعال را ببندید.
4ـ از این پس حذف اطلاعات موردنظر شما پس از انتخاب گزینه Yes در پنجره تایید بهانجام میرسد و بهاین ترتیب از حذف اتفاقی اطلاعات جلوگیری میشود.
توجه: دقت داشته باشید هنگام حذف مستقیم اطلاعات از روی رایانه (عدم انتقال به سطل زباله ویندوز با استفاده از کلیدهای ترکیبی Shift+Delete) پنجره تایید عملیات حذف همچون گذشته نمایش داده میشود و مراحل مذکور برای فعالسازی پنجره تایید هنگام حذف اطلاعات و انتقال آنها به سطل زباله ویندوز است.
2ـ در پنجره تنظیمات سطل زباله، علامت چکمارک کنار عبارت Display delete confirmation dialog را فعال کنید.
3ـ با کلیک روی گزینه Apply، تغییرات را اعمال کرده و پنجرههای فعال را ببندید.
4ـ از این پس حذف اطلاعات موردنظر شما پس از انتخاب گزینه Yes در پنجره تایید بهانجام میرسد و بهاین ترتیب از حذف اتفاقی اطلاعات جلوگیری میشود.
توجه: دقت داشته باشید هنگام حذف مستقیم اطلاعات از روی رایانه (عدم انتقال به سطل زباله ویندوز با استفاده از کلیدهای ترکیبی Shift+Delete) پنجره تایید عملیات حذف همچون گذشته نمایش داده میشود و مراحل مذکور برای فعالسازی پنجره تایید هنگام حذف اطلاعات و انتقال آنها به سطل زباله ویندوز است.
.: Weblog Themes By Pichak :.
